Mletý kardamom je připravený do indických jídel, voňavých likérů i k přípravě lahodného čaje. Přispívá k provonění kuchyně, navození lepší nálady i k normální...
Kmín plod milujeme na slaném pečivu, v polévkách či marinádách. Je ale také skvělou léčivkou. Pomáhá harmonizovat trávení, tlumí nadýmání, křeče žaludku i střev a hlavně...
Mletý kmín je připravený k okamžitému použití. Můžete s ním ochutit maso, polévku i pečivo. Je ideální pro přípravu horkých léčivých nápojů. Harmonizuje trávení, tlumí...
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem "svatou trojici" české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a...
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem "svatou trojici" české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a...
Tato maďarská paprika nese nejvyšší označení kalorimetrického indexu Asta 180, tedy jedná se o prvotřídní výběrovou papriku lahodné chuti a poutavé barvivosti, která dodá vašim...
Paprika je základním kořením maďarské kuchyně, kde výborně dochucuje guláše a polévky. Pokrmům dodá nejen lahodnou pikantní chuť ale také atraktivní červenou barvu.
Sladká paprika je nepostradatelná součást české kuchyně, i když oblíbený je ve středu i na jihu Evropy. Skvěle ozvláštní vaření i pečení, k masu, do polévek a hlavně do...
Paprika je základním kořením maďarské kuchyně, kde výborně dochucuje guláše a polévky. Pokrmům dodá nejen lahodnou pikantní chuť ale také atraktivní červenou barvu a neotřelý...
Pálivá paprika je stálicí v českých kuchyních, kde ji obvykle kombinujeme s paprikou sladkou, jež tvoří základy pokrmů. Vyzkoušejte ji též v lehce pikantně vyuzené verzi.
Pepř je plodem původně indického popínavého pepřovníku, dnes je však rozšířen do všech druhů kuchyní, proto se dováží z mnoha tropických zemí. Plody pepřovníku se sklízejí...