Jedno z nejznámějších kořenících směsí asijské kuchyně lehce pikantní chuti pocházející z Indie velmi podobné garam masale. Obsahuje koriandr, kurkumu, semeno pískavice, chilli,...
Bylinkové masíčko, vhodné na jakýkoliv druh masa, od steaků až po dlouze tažené maso, vhodné i třeba na pečené brambory nebo bylinkové máslo. Voňavá směs obsahuje, sůl, petržel,...
Kořenící směs, překvapující svěžestí a zároveň zemitou pikantností kvalitního pepře. Vhodný pro přípravu rybích pokrmů pro pečení i grilování. V této směsi najdete oplodí...
Garam masala je asijské koření pikantní chuti pocházející z jižní asie. Skvěle se hodí k vychucení luštěninových pokrmů a omáček indického typu. Obsahuje: koriandr,...
Perníkové koření, napovídající už svým názvem je vhodné k pečení perníku či Vánočního cukroví. Tradiční směs obsahuje skořici, koriandr, hřebíček, badyán, fenykl, muškátový květ...
Název Provensálské bylinky je odvozen od francouzské oblasti Provence. Používá se pro ochucení ryb, grilovaného masa, omáček, těstovin sýrů a jídel s rajčaty. Obsahuje bobkový...
Sušená zeleninová směs je vyrobena jen z kvalitní sušené zeleniny bez glutamátů a soli připomínající známé dochucovací koření.. Obsahuje: pastinák setý, mrkev, cibuli,...
Sušená zeleninová směs s kořením je vyrobena jen z kvalitní sušené zeleniny a koření, bez glutamátů a soli, připomínající známé dochucovací koření. Směs obsahuje: pastinák setý,...
Koření svařené víno, je skvělé propojení chutí v kombinaci s vínem, obsahující badyán, hřebíček, skořice a vanilkouvý lusk. Stačí jen svařit. Přidejte dvě polévkové lžíce do...
677/50G
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.