Muškátový květ je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název "květ" může být poněkud zavádějící, stejně jako u oříšku , neboť se nejedná o květ ale o míšek pokrývající...
Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název "oříšek" může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky...
Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název "oříšek" může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky...
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem "svatou trojici" české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a...
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem "svatou trojici" české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a...
Oregano je především voňavé koření vhodné do italské a řecké kuchyně. Hodí se na pizzu, do salátů i těstovinových jídel. Je i léčivé. Pomáhá mírnit křeče. Uklidňuje trávení i...
Tato maďarská paprika nese nejvyšší označení kalorimetrického indexu Asta 180, tedy jedná se o prvotřídní výběrovou papriku lahodné chuti a poutavé barvivosti, která dodá vašim...
Paprika je základním kořením maďarské kuchyně, kde výborně dochucuje guláše a polévky. Pokrmům dodá nejen lahodnou pikantní chuť ale také atraktivní červenou barvu.
Sladká paprika je nepostradatelná součást české kuchyně, i když oblíbený je ve středu i na jihu Evropy. Skvěle ozvláštní vaření i pečení, k masu, do polévek a hlavně do...
Paprika je základním kořením maďarské kuchyně, kde výborně dochucuje guláše a polévky. Pokrmům dodá nejen lahodnou pikantní chuť ale také atraktivní červenou barvu a neotřelý...
Pálivá paprika je stálicí v českých kuchyních, kde ji obvykle kombinujeme s paprikou sladkou, jež tvoří základy pokrmů. Vyzkoušejte ji též v lehce pikantně vyuzené verzi.